სალომე ჩხაიძე

სალომე 27 წლისაა და ქ. ბათუმის მაცხოვრებელია. მან 2014 წელს დაამთავრა სსიპ კოლეჯის ,,ბლექსი“ სამკერვალო ნაწარმის სპეციალისტის სპეციალობა. სალომე დღეს ინდივიდუალური მეწარმეა. გახსნა სამკერვალო ატელიე ,,სალომეა“ და აქტიურად თანამშრომლობს კოლეჯთან. ,,კოლეჯში მეგობრის რჩევით მივედი, რომელსაც ყოველთვის მოსწონდა ჩემი ნამუშევრები და მირჩევდა განათლება პროფესიული კუთხით მიმეღო. მეც ვთვლიდი, რომ მონაცემები მქონდა, პროფესიონალების დახმარება და განათლება მესაჭირეობოდა. არ შევმცდარვარ არჩევანში. კოლეჯში საუკეთესო გარემო და პროფესიონალების გუნდია, რომლებიც ყოველთვის მზად არიან დახმარებისთვის. კოლეჯის დამთავრების შემდეგ ამ გუნდის დახმარებით გავხსენი სამკერვალო ატელიე და ქალაქში ის ერთ-ერთი წარმატებულია. დღეს ,,სალომეა“ ,,ბლექსის“ პარტნიორია. ვთანამშრომლობ კოლეჯთან პროფესიული სტუდენტების საწარმოო პრაქტიკის უზრუნველყოფილის მიზნით“.

წარმატებული სტუდენტები:

სალიხ დავითაძე

გაგაცნობთ კოლეჯ „ბლექსის“ კურსდამთავრებულ სალიხ დავითაძეს სალიხი კოლეჯში პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამაზე „შედუღება“ შუახევის მისამართზე 7 თვის განმავლობაში სწავლობდა. ახლა გემზე შემდუღებლად მუშაობს. ინტერვიუც მისი გემზე...

ნაი კაკაბაძე

კოლეჯის „ბლექსი“ კურსდამთავრებული – ნაი კაკაბაძე ახალგაზრდა ბათუმელი მეწარმეა, რომელიც ადრეული ბავშვობიდან ხელსაქმით იყო გატაცებული. ნაი ფრანგული ენა და ლიტერატურის სპეციალისტია. თუმცა, მას არასდროს...

ბოლო სიახლეები

მწვანე და სუფთა გარემო “ბლექსელებისთვის-პროექტის დახურვა

გარემოს დაცვის მნიშვნელობის შესახებ ცნობიერების ამაღლების მიზნით კოლეჯ „ბლექსიში“ საინფორმაციო ტიპის შეხვედრა გაიმართა პროფესიულ სტუდენტებთან. პროექტი სამოქალაქო განათლების მოდულის ფარგლებში განხორციელდა. პროექტის  ავტორი პროფესიული...

კოლეჯ “ბლექსის” და ბიზნეს ასოციაციის ერთობლივი პროგარამა

კოლეჯი „ბლექსი“ ნ ერთად ჰიდროელექტროსადგურის ოპერატორის მოსამზადებელი სასწავლო პროგრამის შემუშავებას და დანერგვას იწყებს. ენერგეტიკის სექტორში კადრების მომზადების შესახებ  პირველი სამუშაო შეხვედრა უკვე გაიმართა. პროექტს...

რეგისტრაცია დაიწყო- „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“

15 კვირაში ისწავლე „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“. სწავლების ლოკაცია: შუახევი. რეგისტრაცია: 27 ივლისი-21 აგვისტოს ჩათვლით. სწავლის დაწყება: 9 სექტემბერი დაშვების წინაპირობა: ასაკი 18...