კერძების მომზადების ტექნოლოგია- სასწავლო კურსი დასრულდა

პროფესიული მომზადების პროგრამაზე ,,კერძების მომზადების ტექნოლოგია” სწავლა დასრულდა. მსმენელები კულინარიას 14 კვირის განმავლობაში ეუფლებოდნენ.
სასწავლო კურსის ფარგლებში.  მსმენელებმა შეძლეს, როგორც ქართული, ასევე  საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება.

იხილეთ სხვა საგანმანათლებლო პროგრამები

ბოლო სიახლეები

პროფესიულ სტუდენტთა და მსმენელთა VIII სასწავლო – შემოქმედებითი კონფერენცია

პროფესიულ სტუდენტთა და მსმენელთა VIII სასწავლო - შემოქმედებითი კონფერენცია -თემების მრავალფეროვნებით, კრეატიულობით და სიახლეებით გამორჩეული იყო. თემების მრავალფეროვნება - ჯამში კონფერენციაზე 18 თემა იყო წარმოდგენილი. პირველი...

,,ბლექსელი” ევროპის ჩემპიონი

კოლეჯ ,,ბლექსის" პროფეისული სტუდენტი ნათია ჩხაიძე ჩემპიონია. სასწავლებელში დახვედრა პროფესიულმა სტუდენტებმა, ახალგაზრდული კლუბის წევრებმა, მასწავლებლებმა და კოლეჯის ადმინისტრაციამ მოუწყვეთ. ნათია ჩხაიძე (-70კგ) პარა მკლავჭიდში მსოფლიოს 3-გზისა...

ვენახის გაშენება და მოვლა- პრეპარატების შერჩევა და წამლობის პროცესი

დილიდან ვენახის მოვლასა და ზრუნვაში- ქედაში ვენახის წამლობისთვის საუკეთესო დროა. პრაქტიკული სწავლების პროცესი მიმდინარეობს- პრეპარატების შერჩევა და წამლობის პროცესის ორგანიზება, განვითარების ფაზა - ვაზის...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!