ვაჟა ირემაძე

გაგაცნობთ კოლეჯ „ბლექსის“ კურსდამთავრებულს ვაჟა ირემაძეს.

პროფესიული მომზადების პროგრამაზე „ღვინის ტექნოლოგიების მსმენელი 18 კვირის განმავლობაში სწავლობდა.

ვაჟას საოჯახო მეურნეობა აქვს. „კარგი და ხარისხიანი ღვინის დაწურვა/დავარგება, მოითხოვს ამ სფეროში მეტ ცოდნას, შესაბამისად გადავწყვიტე სწავლა და ჩავაბარე კოლეჯ „ბლექსიში“-გვიყვება ვაჟა ირემაძე.

ამბობს რომ დასაწყისში სწავლა  ნაკლები მოლოდნით დაიწყო. „წარმომედგინა, რომ ქედის მუნიციპალიტეტში ვერ იქნებოდა ყველა ის შესაძლებლობა, რაც საჭირო იყო  მეღვინეობის სწავლისთვის, მაგრამ შევცდი. კოლეჯი „ბლექსი“  და პროფესიული სწავლება არის შესაძლებლობა მოკლე დროში დაეუფლო პროფესიას“

სწავლის დასრულების შემდეგ ღვინის ქარხანაში მუშაობა დაიწყო, პარალელურად კი  მიღებულ ცოდნას საოჯახო მეურნეობის განვითარებაში იყენებს. „სწავლა მნიშვნელოვანი და აუცილებელია იმისთვის რომ გახდე პროფესიონალი და შრომის ბაზარზე კონკურენტუნარიანი“- ამბობს კოლეჯ „ბლექსის“ კურსდამთავრებული.

სამომავლოდ ღვინის ტექნოლოგიის მიმართულებით ცოდნის მიღების გაგრძელებას აპირებს. „ამ დარგში ძლიერი მეღვინე ვიქნები“- ამბობ კოლეჯ „ბლექსის“ კურსდამთავრებული ვაჟა ირემაძე.

წარმატებული სტუდენტები:

ნაი კაკაბაძე

კოლეჯის „ბლექსი“ კურსდამთავრებული – ნაი კაკაბაძე ახალგაზრდა ბათუმელი მეწარმეა, რომელიც ადრეული ბავშვობიდან ხელსაქმით იყო გატაცებული. ნაი ფრანგული ენა და ლიტერატურის სპეციალისტია. თუმცა, მას არასდროს...

თორნიკე მარშანიშვილი

თორნიკე მარშანიშვილი – 20 წლის ქ. ლანჩხუთის მაცხოვრებელია. 2017 წელს დაამთავრა კოლეჯის ,,ბლექსი“ ბართენდერის მოდულური პროგრამა, სწავლების პერიოდში დაიწყო მუშაობა კაფე-ბარში ,,პრივეტ იზ ბატუმა“...

ბოლო სიახლეები

კოლეჯ ,,ბლექსში” რეგისტრირებულ აპლიკანტთა საყურადღებოდ!

გამოცდის თარიღები! 📍ბათუმის მისამართი ⏺️კულინარიის ხელოვნება მოტივაციური გასაუბრება- 17 ოქტომბერი ( მისაღები კონტიგენტი 15) ⏺️სასტუმროს მომსახურება (დუალური) მოტივაციური გასაუბრება- 20 ოქტომბერი ( მისაღები კონტიგენტი 15) ⏺️სარესტორნო მომსახურება (დუალური) მოტივაციური გასაუბრება -20...

„ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“

პროფესიული მომზადების  პროგრამაზე „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“ სწავლა დასრულდა.   15 კვირის განმავლობაში მსმენელები ეუფლებოდნენ პროფესიას. სწავლის დასრულების შემდეგ გაიცა სერტიფიკატი.

აპლიკანტების საყურადღებოდ!

პროფესიულ საგანმანთლებლო პროგრამაზე: „ინფორმაციის ტექნოლოგია“ მოტივაციური გასაუბრება ჩატარდება 21-22-25 სექტემბერს.  გამოცდის შესახებ ინფორმაციის ხილვა შეგიძლიათ: თქვენს მიერ რეგისტრირებულ გვერდზე. დროსა და თარიღის შესახებ ინფორმაციას...