ედნარ მიქელაძე

2017 წელს დაასრულა სსიპ კოლეჯის ,,ბლექსი“ სასტუმრო საქმისმწარმოებლის სპეციალობა. ედნარი სმენადაქვეითებულია. კოლეჯში მისი მეუღლის დახმარებით მოხვდა. საწარმოო პრაქტიკაზე სასტუმრო ,,ჰილტონში“ განაწილდა. ,,ძალიან კმაყოფილი ვარ კოლეჯში სწავლით, ჰაუსქიფინგის მოდული შევისწავლე. ჩემს პედაგოგებს ძალისხმევა არ დაუშურებიათ, რომ სასტუმროს სპეციფიკა შემესწავალა. კოლეჯის ადმინისტრაციამ, პედაგოგებმა, ჟესტური ენის პედაგოგებმა დაგვარწმუნეს მე და ჩემი მეუღლე, რომ შეუძლებელი არაფერია, რომ არ არსებობს შეუზღუდავი სივრცე შშმ პირებისთვის“. ,,დღეს ვმუშაობ, ძალიან მომწონს ,,ჰილტონში“ მუშაობა, კმაყოფილი ვარ იმ გარემოთი, რაც აქ არის. სასტუმროს პერსონალი ძალიან მეხმარება, ცდილობენ ჩემთან კომუნიკაცია დაამყარონ და მუშაობაშიც დამეხმარონ. ურთიერთპატივისცემა გვაქვს. მომწონს აქაური გარემო და ვამაყობ, რომ ,,ჰილტონის“ თანამშრომელი ვარ“ – ედნარმა გაზეთ ,,ნეტგაზეთის“ ინტერვიუში განაცხადა“. ციტატის , ინფორმაციის ნაწილი გამოყენებულია – http://netgazeti.ge/ ვებ.გვერდიდან

წარმატებული სტუდენტები:

დათუნა მიქაუტაძე

გაიცანით კოლეჯ "ბლექსის" წარმატებული კურსდამთავრებული. დათუნა მიქაუტაძე - კოლეჯ „ბლექსის“ კურსდამთავრებული დათუნა მიქაუტაძე- კოლეჯ „ბლექსის“ შუახევის მისამართზე, პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამაზე- „შედუღება“ სწავლობდა. ამჟამად საფრანგეთის ერთ-ერთ...

ნიკა აბულაძე

კოლეჯ „ბლექსის“ პროფესიული სტუდენტი ნიკა აბულაძე „ენერგო პრო ჯორჯიას“ სტიპენდიანტი გახდა.ნიკა პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამაზე „ელექტროობა“ წელს ჩაირიცხა აკადემიური მოსწრება, სწავლის მოტივაცია  და შემდეგ დასაქმების...

ბოლო სიახლეები

Your Next Choice: 10 Drones for Kids Ranked Best to Worst

A collection of samples out on the table and above it that he had recently cut out of an illustrated magazine and housed in...

Why Next Year Might Just Be the Best Year Ever for Gaming

A collection of samples out on the table and above it that he had recently cut out of an illustrated magazine and housed in...

რეგისტრაცია დაიწყო- „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“

15 კვირაში ისწავლე „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“. სწავლების ლოკაცია: შუახევი. რეგისტრაცია: 27 ივლისი-21 აგვისტოს ჩათვლით. სწავლის დაწყება: 9 სექტემბერი დაშვების წინაპირობა: ასაკი 18...