ანდრეი კუჭუხიძე

ვაგრძელებთ რუბრიკას👨‍🎓👨‍🏫 „კოლეჯის სტუდენტობიდან კოლეჯის პედაგოგობამდე“ და წარმოგიდგენთ სსიპ კოლეჯის „ბლექსი“ კულინარიის ხელოვნების მოდულური პროგრამის მასწავლებელს, დუალური პროგრამის ინსტრუქტორსა და სასტუმროს „რედისონ ბლუ ბათუმი“ სუ-შეფს👨‍🍳 ანდრეი კუჭუხიძეს. ✔️„დაუზოგავი შრომა დამჭირდა წარმატების მისაღწევად. ყოველი გადადგმული ნაბიჯი იყო რთული და პასუხისმგებლობით სავსე. თუმცა, ყოველთვის გააზრებული მქონდა, რომ ეს არ არის ჩემი შესაძლებლობების მაქსიმუმი და კვლავ ვაგრძელებდი სწავლას. ვფიქრობ, ამ ეტაპზეც წარმატების დასაწყისში ვიმყოფები. ✔️ბლექსს აქვს დიდი შესაძლებლობა თითოეული სტუდენტი გახადოს წარმატებული რისთვისაც საჭიროა გინდოდეს, ინდომებდე და მიზანი დაისახო“ !!! ✔️ამ ეტაპზე ანდრეი სასტუმროში „რედისონ ბლუ ბათუმი“ კულინარიის ხელოვნების დუალური პროგრამის 5 პროფესიული სტუდენტის ინსტრუქტორია. იგი წარმატებით ახორციელებს დაგროვებული ცოდნის, უნარების გაზიარებასა და სტუდენტების პროფესიულ განვითარებას.

წარმატებული სტუდენტები:

სულიკო მახარაძე

2016 წელს დაასრულა სსიპ კოლეჯის ,,ბლექსი“ ბუღალტერიის სპეციალობა, 2017 წელს კი მზარეულის სპეციალობას დაეუფლა. ,,თავიდან დიდი სურვილი მქონდა ბუღალტერიის სპეციალობაზე მესწავლა. მართალია ავისრულე ოცნება,...

ნინო აბაშიძე

👛🧵ნინო აბაშიძე „სამკერვალო ნაწარმის სპეციალისტის“ პროგრამის კურსდამთავრებულია. მან, 34 წლის ასაკში, მეუღლის რჩევით გადაწყვიტა შეეცვალა პროფესია და ჩაებარებინა კოლეჯში. მისი მეულღე ალექსი ჩარიევი, ასევე...

ბოლო სიახლეები

აპლიკანტების საყურადღებოდ!

პროფესიულ საგანმანთლებლო პროგრამაზე "სასტუმრო მომსახურება"  (ინტეგრირებული) მოტივაციური გასაუბრება ჩატარდება 19 სექტემბერს. გამოცდის  შესახებ ინფორმაციის ხილვა შეგიძლიათ: თქვენს მიერ რეგისტრირებულ გვერდზე დროსა და  თარიღის შესახებ...

კულინარიის ხელოვნება- შუალედური შეფასება

კულინარიის ხელოვნების (დუალური პროგრამა) პროფესიული სტუდენტებისთვის შუალედური შეფასება ჩატარდა. პროფესიულ სტუდენტებს კომისია აფასებდა. ზემოთ გაგიზიარეთ რამდენიმე პროფესიული სტუდენტის რამდენიმე ნამუშევარი. ხემსის გარდა პროფესიულ სტუდენტებს ძირითად8ი კერძიც უნდა...

“ღვინის ტექნიოლოგიის დამუშავება- გადაცემა “დილის თალღა”

აჭარის საზოგადოებრივი მაუწყებლის გადაცემაში     დილის ტალღა / Dilis Talga კოლეჯ "ბლექსის" წარმომადგენლებმა  მომზადების პროგრამის  "ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება“ ისაუბრეს.  გადაცემის სტუმრები იყვენენ:  მირანდა გორგილაძე...