ანდრეი კუჭუხიძე

ვაგრძელებთ რუბრიკას👨‍🎓👨‍🏫 „კოლეჯის სტუდენტობიდან კოლეჯის პედაგოგობამდე“ და წარმოგიდგენთ სსიპ კოლეჯის „ბლექსი“ კულინარიის ხელოვნების მოდულური პროგრამის მასწავლებელს, დუალური პროგრამის ინსტრუქტორსა და სასტუმროს „რედისონ ბლუ ბათუმი“ სუ-შეფს👨‍🍳 ანდრეი კუჭუხიძეს. ✔️„დაუზოგავი შრომა დამჭირდა წარმატების მისაღწევად. ყოველი გადადგმული ნაბიჯი იყო რთული და პასუხისმგებლობით სავსე. თუმცა, ყოველთვის გააზრებული მქონდა, რომ ეს არ არის ჩემი შესაძლებლობების მაქსიმუმი და კვლავ ვაგრძელებდი სწავლას. ვფიქრობ, ამ ეტაპზეც წარმატების დასაწყისში ვიმყოფები. ✔️ბლექსს აქვს დიდი შესაძლებლობა თითოეული სტუდენტი გახადოს წარმატებული რისთვისაც საჭიროა გინდოდეს, ინდომებდე და მიზანი დაისახო“ !!! ✔️ამ ეტაპზე ანდრეი სასტუმროში „რედისონ ბლუ ბათუმი“ კულინარიის ხელოვნების დუალური პროგრამის 5 პროფესიული სტუდენტის ინსტრუქტორია. იგი წარმატებით ახორციელებს დაგროვებული ცოდნის, უნარების გაზიარებასა და სტუდენტების პროფესიულ განვითარებას.

წარმატებული სტუდენტები:

მარიამ ჭაღალიძე

👉 ვაგრძელებთ რუბრიკას „წარმატებული კურსდამთავრებული“ და წარმოგიდგენთ მზარეულის პროგრამის👩‍🍳 კურსდამთავრებულ მარიამ ჭაღალიძეს. მარიამი სულ რაღაც 1️⃣9️⃣ წლისაა და უკვე სასტუმრო ჰილტონ ბათუმის – commis chef-ია. ➡️იგი 2017 წელს შემოუერთდა...

ედნარ მიქელაძე

2017 წელს დაასრულა სსიპ კოლეჯის ,,ბლექსი“ სასტუმრო საქმისმწარმოებლის სპეციალობა. ედნარი სმენადაქვეითებულია. კოლეჯში მისი მეუღლის დახმარებით მოხვდა. საწარმოო პრაქტიკაზე სასტუმრო ,,ჰილტონში“ განაწილდა. ,,ძალიან კმაყოფილი ვარ...

ბოლო სიახლეები

ტრენინგი ტრეფიკინგის საფრთხეებზე

ტრეფიკინგისა და ინფორმირებული მიგრაციის შესახებ ტრენინგი ჩატარდა კოლეჯში ,,ბლექსი“. მიგრაციის საერთაშორისო ორგანიზაციის (IOM) ბათუმის ოფისის კოორდინატორმა დეტალურად ისაუბრა არსებულ რეალობაზე და გამოწვევებზე. ტრენინგს პროფესიული...

,,ანაკრები და მონოლითური კონსტრუქციების მონტაჟი“- შუალედური შეფასება

პროფესიულ საგანმანთლებლო პროგრამაზე ,,ანაკრები და მონოლითური კონსტრუქციების მონტაჟი“ შუალედური შეფასება ხელვაჩაურში ჩატარდა. შეფასება მოიცავდა თეორიულ, ასევე პრაქტიკულ კომპონენტს. პროგრამაზე სწავლება 2 წლის განმავლობაში მიმდინარეობს. სამშენებლო...

რეგისტრაცია დაიწყო -კერძების მომზადების ტექნოლოგია

14 კვირაში ისწავლე კერძების მომზადების ტექნოლოგია.  რეგისტრაცია სრულდება 12 დეკემბერს. სწავლის დაწყება: 23 დეკემბერი. დაშვების წინაპირობა: ასაკი 18 წლიდან, განათლება საბაზო. პროფესიული მომზადების პროგრამის...