ვაცხადებთ მეორადი რეგისტრაციას

ხანგრძლივობა:

კოლეჯი “ბლექსი”  პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებზე დარჩენილი თავისუფალი ადგილების მიზნით ვაცხადებთ მეორად რეგისტრაციას შემდეგ პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებზე:ელექტროობა- ბათუმისა და შუახევის მისამართები;

კულინარიის ხელოვნება (დუალური);

ინფორმაციის ტექნოლოგია;

კონდიტერია;

შედუღება;

კომპიუტერული ქსელის ადმინისტრირება;

სასტუმრო მომსახურება;

სარესტორნო მომსახურება;

ანაკრები და მონოლითური კონსტრუქციების მონტაჟი

რეგისტრაციის ვადები: 30 ოქტომბრიდან-1 ნოემბრის ჩათვლით

რეგისტრაცია: vet.emis.ge

ონლაინ რეგისტრაციის გზამკვლევი: https://bit.ly/3y46wxm

ვიდეოინსტრუქცია: https://www.facebook.com/college.blacksea/videos/588233780080759

კოლეჯი “ბლექსი” პროფესიული განათლების მიღებისა და დასაქმების მსურველებს სთავაზობს შრომის ბაზარზე მოთხოვნად პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებს, ბათუმის, ქედისა და შუახევისა მისამართებზე

ქ. ბათუმი, ლერმონტოვის ქ N92ა, Batumi, Georgia +995 422 24 77 50 info@blacksea.edu.ge

 

 

სხვა პროგრამები:

მეფუტკრეობა

პროგრამის მიზანია მეფუტკრეობის მიმართულებით შესაბამისი კომპეტენციის მქონე კონკურენტუნარიანი კადრების აღზრდა და მათთვის აღნიშნული კვალიფიკაციის მიმართულებით საჭირო ცოდნის მიცემა, შესაბამისი უნარებისა და კომპეტენციების გამომუშავება, რათა...

ელექტრული მონტაჟი შენობებსა და მცირე საწარმოებში

პროგრამის მიზანია შრომის ბაზრის მოთხოვნების გათვალისწინებით მოამზადოს კონკრეტელი ცოდნისა და უნარების მქონე კვალიფიციური კადრი, რომელიც შეძლებს დაბალი ძაბვის ელექტროსამონტაჟო სამუშაოების შესრულებას შენობებსა და მცირე საწარმოო გარემოში. შეძლებს...

ქედისა და შუახევის მისამართის პროფესიული საგანმანათლებლო და პროფესიული მომზადების პროგრამები

შედუღება

პროგრამის მიზანია მესამე დონის პროფესიული კვალიფიკაციის მქონე კადრების მომზადება შედუღებაში, რომლებიც იქნებიან კონკურენტუნარიანნი როგორც ადგილობრივ, ასევე საერთაშორისო შრომის ბაზარზე. სწავლის შედეგები: კურსდამთავრებულს შეუძლია: შეადუღოს ლითონის ნაწილები...

ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება

პროფესიული მომზადების პროგრამის მიზანია უზრუნველყოს შრომის ბაზრისთვის კონკურენტუნარიანი, კვალიფიციური მეღვინის მომზადება, რომელიც დაკისრებულ მოვალეობას, ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავებას შეძლებს სურსათის ხარისხისა და უვნებლობის რეგულაციების, შრომისა...

„ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“

პროგრამაზე დაშვების წინაპირობები:   საბაზო განათლება,18 წელი პროგრამის მოკლე აღწერა: პროფესიული მომზადების  პროგრამაზე - „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“ სწავლა შეუძლია   საბაზო განათლების მქონე, 18...