ვაცხადებთ მეორადი რეგისტრაციას

ხანგრძლივობა:

კოლეჯი “ბლექსი”  პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებზე დარჩენილი თავისუფალი ადგილების მიზნით ვაცხადებთ მეორად რეგისტრაციას შემდეგ პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებზე:ელექტროობა- ბათუმისა და შუახევის მისამართები;

კულინარიის ხელოვნება (დუალური);

ინფორმაციის ტექნოლოგია;

კონდიტერია;

შედუღება;

კომპიუტერული ქსელის ადმინისტრირება;

სასტუმრო მომსახურება;

სარესტორნო მომსახურება;

ანაკრები და მონოლითური კონსტრუქციების მონტაჟი

რეგისტრაციის ვადები: 30 ოქტომბრიდან-1 ნოემბრის ჩათვლით

რეგისტრაცია: vet.emis.ge

ონლაინ რეგისტრაციის გზამკვლევი: https://bit.ly/3y46wxm

ვიდეოინსტრუქცია: https://www.facebook.com/college.blacksea/videos/588233780080759

კოლეჯი “ბლექსი” პროფესიული განათლების მიღებისა და დასაქმების მსურველებს სთავაზობს შრომის ბაზარზე მოთხოვნად პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებს, ბათუმის, ქედისა და შუახევისა მისამართებზე

ქ. ბათუმი, ლერმონტოვის ქ N92ა, Batumi, Georgia +995 422 24 77 50 info@blacksea.edu.ge

 

 

სხვა პროგრამები:

ნამცხვრებისა და ტორტების ცხობა – დეკორატიული გაფორმება

პროგრამის მიზანია შრომის ბაზრის მოთხოვნების გათვალისწინებით  მოამზადოს პირი, რომელიც შეძლებს   ნამცხვრებისა და ტორტების ცხობა/გაფორმებას ხილით, შოკოლადითა და მარცეპანით,  სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების...

სარესტორნო მომსახურება

პროგრამის მიზანი: პროგრამის მიზანია როგორც ადგილობრივი, ასევე, საერთაშორისო შრომის ბაზრისათვის მოამზადოს სარესტორნო მომსახურების სპეციალისტები. პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა: სრული ზოგადი განათლება სწავლის შედეგები:  • განახორციელოს სერვისი და სერვირება...

ქედისა და შუახევის მისამართის პროფესიული საგანმანათლებლო და პროფესიული მომზადების პროგრამები

„ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“

პროგრამაზე დაშვების წინაპირობები:   საბაზო განათლება,18 წელი პროგრამის მოკლე აღწერა: პროფესიული მომზადების  პროგრამაზე - „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“ სწავლა შეუძლია   საბაზო განათლების მქონე, 18...

ლითონების შედუღება ინერტულ აირში (არგონში)

პროგრამა საშუალებას აძლევს პირებს, რომლებიც აღნიშნულ პროგრამაზე ისწავლიან ,გაეცნონ არგონული შედუღების ტექნოლოგიის თავისებურებს; ისწავლონ სამუშაო ნახაზის, ტექნოლოგიური ინსტრუქციისა და ტექნოლოგიური რუკის წაკითხვა; შესასრულებელი სამუშაოს...

ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება

პროფესიული მომზადების პროგრამის მიზანია უზრუნველყოს შრომის ბაზრისთვის კონკურენტუნარიანი, კვალიფიციური მეღვინის მომზადება, რომელიც დაკისრებულ მოვალეობას, ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავებას შეძლებს სურსათის ხარისხისა და უვნებლობის რეგულაციების, შრომისა...