პროგრამის მიზანია უზრუნველყოს შრომის ბაზრისთვის კონკურენტუნარიანი კადრების მომზადება, რომლებიც ხელს შეუწყობენ რეგიონში კვების ობიექტებზე სერვისის სწორად გამართვას და ტურიზმის სექტორში კონკურენტუნარიანობის გაზრდას.
კურსდამთავრებულს შეუძლია:
- სხვადასხვა ტიპის ღონისძიებების გარჩევა;
- ღონისძიებების სათანადო აღჭურვილობისა და ინვენტარით მომსახურება, სამუშაო პროცესის კონტროლი;
- საგანგებო სიტუაციებზე რეაგირება დადგენილი პროცედურების დაცვით;
- სტანდარტების შესაბამისად სერვირება / სერვისის ტიპები;
- სტუმრის მიღება – განთავსება;
- შეკვეთის მიღება;
- შეკვეთის შესრულება;
- ანგარიშსწორება.