სერვისი და სერვირება

ხანგრძლივობა:

6 კვირა

პროგრამის მიზანია  უზრუნველყოს შრომის ბაზრისთვის კონკურენტუნარიანი კადრების მომზადება, რომლებიც ხელს შეუწყობენ რეგიონში  კვების ობიექტებზე სერვისის სწორად გამართვას და ტურიზმის სექტორში კონკურენტუნარიანობის გაზრდას.    

კურსდამთავრებულს შეუძლია:

  1. სხვადასხვა ტიპის ღონისძიებების გარჩევა;
  2. ღონისძიებების სათანადო აღჭურვილობისა და ინვენტარით მომსახურება, სამუშაო პროცესის კონტროლი;
  3. საგანგებო სიტუაციებზე რეაგირება დადგენილი პროცედურების დაცვით;
  4. სტანდარტების შესაბამისად სერვირება / სერვისის ტიპები;
  5. სტუმრის მიღება – განთავსება;
  6. შეკვეთის მიღება;
  7. შეკვეთის შესრულება;
  8. ანგარიშსწორება.

სხვა პროგრამები:

იხილეთ ქედისა და შუახევის პროგრამები

“ღვინის ტექნიოლოგიის დამუშავება- გადაცემა “დილის თალღა”

აჭარის საზოგადოებრივი მაუწყებლის გადაცემაში     დილის ტალღა / Dilis Talga კოლეჯ "ბლექსის" წარმომადგენლებმა  მომზადების პროგრამის  "ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება“ ისაუბრეს.  გადაცემის სტუმრები იყვენენ:  მირანდა გორგილაძე...

IOM-ის წარმომადგენლების სტუმრობა კოლეჯ “ბლექსიში”

კოლეჯმა  „ბლექსიმ “ მიგრაციის საერთაშორისო ორგანიზაციის წარმომადგენლებს  უმასპინძლა. საერთაშორისო ორგანიზაციის წარმომადგენლებმა კოლეჯის დირექტორთან შეხვედრისას ერთობლივ ღონისძიებებსა და სამომავლო გეგმებზე  ისაუბრეს. წლებია კოლეჯი „ბლექსის“და  IOM-ის პარტნიორული...

აპლიკანტების საყურადღებოდ!

პროფესიულ საგანმანთლებლო პროგრამაზე: „ინფორმაციის ტექნოლოგია“ მოტივაციური გასაუბრება ჩატარდება 21-22-25 სექტემბერს.  გამოცდის შესახებ ინფორმაციის ხილვა შეგიძლიათ: თქვენს მიერ რეგისტრირებულ გვერდზე. დროსა და თარიღის შესახებ ინფორმაციას...