პროგრამაზე დაშვების წინაპირობები: საბაზო განათლება,18 წელი
პროგრამის მოკლე აღწერა:
პროფესიული მომზადების პროგრამაზე - „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული...
პროგრამაზე დაშვების წინაპირობები: საბაზო განათლება,18 წელი
პროგრამის მოკლე აღწერა:
პროფესიული მომზადების პროგრამაზე - „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“ სწავლა შეუძლია საბაზო განათლების მქონე, 18...
პროფესიული მომზადების პროგრამაზე სწავლა შეუძლია ყველა დაინტერესებულ მინიმუმ საბაზო განათლების მქონე პირს, რომელსაც აქვს სურვილი მოკლე დროში მიიღოს კონკრეტული ცოდნა/უნარები და დასაქმდეს ან საქმიანობა...
პროგრამა საშუალებას აძლევს პირებს, რომლებიც აღნიშნულ პროგრამაზე ისწავლიან ,გაეცნონ არგონული შედუღების ტექნოლოგიის თავისებურებს; ისწავლონ სამუშაო ნახაზის, ტექნოლოგიური ინსტრუქციისა და ტექნოლოგიური რუკის წაკითხვა; შესასრულებელი სამუშაოს...
პროგრამის მიზანია მესამე დონის პროფესიული კვალიფიკაციის მქონე კადრების მომზადება შედუღებაში, რომლებიც იქნებიან კონკურენტუნარიანნი როგორც ადგილობრივ, ასევე საერთაშორისო შრომის ბაზარზე.
სწავლის შედეგები:
კურსდამთავრებულს შეუძლია:
შეადუღოს ლითონის ნაწილები...