ნამცხვრებისა და ტორტების ცხობა – დეკორატიული გაფორმება

ხანგრძლივობა:

16 კვირა

პროგრამის მიზანია შრომის ბაზრის მოთხოვნების გათვალისწინებით  მოამზადოს პირი, რომელიც შეძლებს   ნამცხვრებისა და ტორტების ცხობა/გაფორმებას ხილით, შოკოლადითა და მარცეპანით,  სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.

კურსდამთავრებულს შეუძლია:

  1. სანიტარულ -ჰიგიენური ნორმების დაცვა;
  2. კალკულაცია და აღრიცხვა კვების ობიექტებში;
  3.  ნახევარფაბრიკატების მომზადება, გამომცხვარი  ნამცხვრისა და ტორტის ბაზის აწყობა;
  4.  ტორტების დეკორირება ხილით, შოკოლადითა და მარცეპანით;
  5. საკონდიტრო კრემების, მუსების განაჟისა და სუფლეების მომზადება;
  6. საკონდიტრო მინი-ნაწარმის მომზადება;

სხვა პროგრამები:

იატაკისა და კედლის მოპირკეთება ფილებით

პროფესიული მომზადების პროგრამაზე სწავლა შეუძლია ყველა დაინტერესებულ სრულწლოვან პირს, რომელსაც აქვს სურვილი მოკლე დროში მიიღოს კონკრეტული ცოდნა/უნარები და დასაქმდეს აღნიშნული მიმართულებით. სწავლება განხორციელდება სამუშაოზე...

სასტუმრო მომსახურება

პროგრამის მიზანია როგორც ადგილობრივი, ასევე, საერთაშორისო შრომის ბაზრისათვის მოამზადოს სასტუმრო მომსახურების სპეციალისტები. სწავლის შედეგები: • განახორციელოს დაჯავშნისა და მიღება-განთავსების პროცედურა; • უზრუნველყოს დასუფთავების მომსახურება; • შეასრულოს სასტუმროს შიდა,...

ქედისა და შუახევის მისამართის პროფესიული საგანმანათლებლო და პროფესიული მომზადების პროგრამები

ხელით ელექტრო-რკალური შედუღება

პროფესიული მომზადების პროგრამაზე სწავლა შეუძლია ყველა დაინტერესებულ მინიმუმ საბაზო განათლების მქონე პირს, რომელსაც აქვს სურვილი მოკლე დროში მიიღოს კონკრეტული ცოდნა/უნარები და დასაქმდეს ან საქმიანობა...

შედუღება

პროგრამის მიზანია მესამე დონის პროფესიული კვალიფიკაციის მქონე კადრების მომზადება შედუღებაში, რომლებიც იქნებიან კონკურენტუნარიანნი როგორც ადგილობრივ, ასევე საერთაშორისო შრომის ბაზარზე. სწავლის შედეგები: კურსდამთავრებულს შეუძლია: შეადუღოს ლითონის ნაწილები...

„ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“

პროგრამაზე დაშვების წინაპირობები:   საბაზო განათლება,18 წელი პროგრამის მოკლე აღწერა: პროფესიული მომზადების  პროგრამაზე - „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“ სწავლა შეუძლია   საბაზო განათლების მქონე, 18...