სულიკო მახარაძე

2016 წელს დაასრულა სსიპ კოლეჯის ,,ბლექსი“ ბუღალტერიის სპეციალობა, 2017 წელს კი მზარეულის სპეციალობას დაეუფლა. ,,თავიდან დიდი სურვილი მქონდა ბუღალტერიის სპეციალობაზე მესწავლა. მართალია ავისრულე ოცნება, მაგრამ სწავლის პერიოდში აღმოვაჩინე, რომ მზარეულობა უფრო მიზიდავდა და სულ კოლეჯის ,,ბლექსი“ სამზარეულოსკენ გამირბოდა თვალი, მეც მინდოდა კერძები მომემზადებინა და დაგემოვნებაშიც მიმეღო მონაწილეობა. 2017 წელს დავამთავრე მზარეულის სპეციალობა, კოლეჯიდან საწარმოო პრაქტიკაზე გამაგზავნეს სასტუმროში ,,რადისონ ბლუ ბათუმი“, საწარმოო პრაქტიკის დასრულების შემდეგ, დამსაქმებელმა გამიფორმა შრომითი ხელშეკრულება. მინდა გადავუხადო მადლობა კოლეჯს, პედაგოგებს, განსაკუთრებით ჩემს კურატორს მაია მასწავლებელს, რომლის პროფესიონალიზმა და პიროვნულმა ხასიათმა გადამწყვეტი როლი ითამაშა ჩემი არჩევანის სისწორეში. დღეს დასაქმებული ვარ სასტუმროში ,,რადისონ ბლუ ბათუმი“, ვემსახურები ჩემს საყვარელ საქმიანობას და ვთვლი, რომ საუკეთესო არჩევანი გავაკეთე“.

წარმატებული სტუდენტები:

პალინა ჯაღათაშვილი

პალინა ჯაღათაშვილი – 29 წლის, ცხოვრობს ქ. ბათუმში, აქვს სმენისა და მეტყველების შეზღუდვა. 2016 წელს დაასრულა სსიპ კოლეჯის ,,ბლექსი“ მზარეულის სპეციალობა. საწარმოო პრაქტიკაზე გაგზავნილ...

ნაი კაკაბაძე

კოლეჯის „ბლექსი“ კურსდამთავრებული – ნაი კაკაბაძე ახალგაზრდა ბათუმელი მეწარმეა, რომელიც ადრეული ბავშვობიდან ხელსაქმით იყო გატაცებული. ნაი ფრანგული ენა და ლიტერატურის სპეციალისტია. თუმცა, მას არასდროს...

ბოლო სიახლეები

განახლებადი ენერგიის სფეროში კადრებს კოლეჯი “ბლექსი” გადაამზადებს

განახლებადი ენერგიის სფეროში სამუშაო ძალის განვითარება და ენერგეტიკის სექტორში კადრების მომზადების შესახებ ახალი ორწლიანი პროექტი იწყება.  კოლეჯი „ბლექსი“ პროექტის მონაწილე ერთ-ერთი საგანმანათლებლო დაწესებულებაა, პროექტს...

კოლეჯ “ბლექსიში” ჩარიცხული აპლიკანტების საყურადღებოდ

კოლეჯ "ბლექსიში" ჩარიცხულო აპლიკანტთა საბუთების მიღება მიმდინარეობს დოკუმენტაციია წარდგენის ვადა 19-24 ოქტომბერი წარსადგენი დოკუმენტები: პირადობის დამადასტურებელი დოკუმენტის ასლი; ზოგადი საბაზო (9კლასი) /ან სრული ზოგადი (12 კლასი)...

რეგისტრაცია დაიწყო- „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“

15 კვირაში ისწავლე „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“. სწავლების ლოკაცია: შუახევი. რეგისტრაცია: 27 ივლისი-21 აგვისტოს ჩათვლით. სწავლის დაწყება: 9 სექტემბერი დაშვების წინაპირობა: ასაკი 18...