ანდრეი კუჭუხიძე

ვაგრძელებთ რუბრიკას👨‍🎓👨‍🏫 „კოლეჯის სტუდენტობიდან კოლეჯის პედაგოგობამდე“ და წარმოგიდგენთ სსიპ კოლეჯის „ბლექსი“ კულინარიის ხელოვნების მოდულური პროგრამის მასწავლებელს, დუალური პროგრამის ინსტრუქტორსა და სასტუმროს „რედისონ ბლუ ბათუმი“ სუ-შეფს👨‍🍳 ანდრეი კუჭუხიძეს. ✔️„დაუზოგავი შრომა დამჭირდა წარმატების მისაღწევად. ყოველი გადადგმული ნაბიჯი იყო რთული და პასუხისმგებლობით სავსე. თუმცა, ყოველთვის გააზრებული მქონდა, რომ ეს არ არის ჩემი შესაძლებლობების მაქსიმუმი და კვლავ ვაგრძელებდი სწავლას. ვფიქრობ, ამ ეტაპზეც წარმატების დასაწყისში ვიმყოფები. ✔️ბლექსს აქვს დიდი შესაძლებლობა თითოეული სტუდენტი გახადოს წარმატებული რისთვისაც საჭიროა გინდოდეს, ინდომებდე და მიზანი დაისახო“ !!! ✔️ამ ეტაპზე ანდრეი სასტუმროში „რედისონ ბლუ ბათუმი“ კულინარიის ხელოვნების დუალური პროგრამის 5 პროფესიული სტუდენტის ინსტრუქტორია. იგი წარმატებით ახორციელებს დაგროვებული ცოდნის, უნარების გაზიარებასა და სტუდენტების პროფესიულ განვითარებას.

წარმატებული სტუდენტები:

ნაი კაკაბაძე

კოლეჯის „ბლექსი“ კურსდამთავრებული – ნაი კაკაბაძე ახალგაზრდა ბათუმელი მეწარმეა, რომელიც ადრეული ბავშვობიდან ხელსაქმით იყო გატაცებული. ნაი ფრანგული ენა და ლიტერატურის სპეციალისტია. თუმცა, მას არასდროს...

ვაჟა ირემაძე

გაგაცნობთ კოლეჯ „ბლექსის“ კურსდამთავრებულს ვაჟა ირემაძეს. პროფესიული მომზადების პროგრამაზე „ღვინის ტექნოლოგიების მსმენელი 18 კვირის განმავლობაში სწავლობდა. ვაჟას საოჯახო მეურნეობა აქვს. „კარგი და ხარისხიანი ღვინის დაწურვა/დავარგება, მოითხოვს...

ბოლო სიახლეები

აპლიკანტების საყურადღებოდ!

პროფესიულ საგანმანთლებლო პროგრამებზე 1. კომპიუტერული ქსელი და სისტემები (ინტეგრირებული)  2. კონდიტერია მოტივაციური გასაუბრება ჩატარდება 20-21 სექტემბერს. გამოცდის შესახებ ინფორმაციის ხილვა შეგიძლიათ: თქვენს მიერ რეგისტრირებულ გვერდზე. დროსა...

ეროვნული ჯილდოს 2023 წლის გამარჯვებული კოლეჯი “ბლექსი”

პროფესიული განათლების ეროვნული ჯილდოს 2023 წლის გამარჯვებული 3 კატეგორიაში კოლეჯი „ბლექსი“ გახდა. წლის პროფესიული განათლების სტუდენტი- ზებურ ბოლქვაძე (კოლეჯ ,,ბლექსის’’ პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამა-მეფუტკრეობა, პროგრამა ქედის...

14 კვირაში გახდი მზარეული-რეგისტრაცია დაიწყო

14 კვირაში გახდი მზარეული და ისწავლე კერძების მომზადების ტექნოლოგია რეგისტრაციის ვადები: 28 ივნისიდან 14 ივლისის ჩათვლითსწავლის პერიოდი: 2 სექტემბერი- 13 დეკემბერი. დაშვების წინაპირობა: ასაკი 18...