კოლეჯ ,,ბლექსში’’ მეორადი მიღებისას ჩასარიცხ აპლიკანტთა საყურადღებოდ!

ხანგრძლივობა:

 

🗂დოკუმენტაციია წარდგენის  ბოლო ვადა: 13 ნოემბერი

წარსადგენი დოკუმენტები:

✅ პირადობის დამადასტურებელი დოკუმენტის ასლი;

✅ საბაზო და ინტეგრირებულ პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებზე – მინიმუმ ზოგადი საბაზო (9 კლასი) განათლების დამადასტურებელი ასლი

✅ საშუალო და უმაღლეს პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებზე – მინიმუმ სრული ზოგადი, საშუალო  განათლების დამადასტურებელი დოკუმენტის ასლი

⏩საჭიროების შემთხვევაში ნოტარიულად დამოწმებული მინდობილობა

✅ თუ აპლიკანტი არასრულწლოვანია: მშობელმა/კანონიერმა წარმომადგენელმა უნდა წარმოადგინოს:

საკუთარი პირადობის დამადასტურებელი დოკუმენტის ასლი

აპლიკანტის დაბადების მოწმობის ასლი;

საჭიროების შემთხვევაში მზრუნველობის შესახებ მშობლის მიერ გაცემული ნოტარიულად დამოწმებული დოკუმენტი (მინდობილობა)✅ შუახევის მისამართზე შედუღების პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამაზე ჩასარიცხმა  აპლიკანტებმა დოკუმენტებთან ერთად, უნდა წარმოადგინონ ჯანმრთელობის შესახებ ცნობა

⭕️დოკუმენტების წარუდგენლობა/არასრულყოფილად წარდგენის ან ვერ წარმოდგენის შემთხვევა ჩარიცხვაზე უარის თქმის საფუძველი გახდება

⤵️ ბათუმი, მ.ლერმონტოვის 92 ა

სხვა პროგრამები:

სარესტორნო მომსახურება

პროგრამის მიზანი: პროგრამის მიზანია როგორც ადგილობრივი, ასევე, საერთაშორისო შრომის ბაზრისათვის მოამზადოს სარესტორნო მომსახურების სპეციალისტები. პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა: სრული ზოგადი განათლება სწავლის შედეგები:  • განახორციელოს სერვისი და სერვირება...

კომპიუტერული ქსელი და სისტემები

პროგრამის მიზანი – კომპიუტერულ ქსელისა და სისტემების პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამის მიზანია კომპიუტერული ქსელისა და სისტემების კვალიფიცირებული სპეციალისტის მომზადება, რომელიც ფლობს კომპიუტერის აპარატურულ-პროგრამული უზრუნველყოფის, მცირე...

ქედისა და შუახევის მისამართის პროფესიული საგანმანათლებლო და პროფესიული მომზადების პროგრამები

„ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“

პროგრამაზე დაშვების წინაპირობები:   საბაზო განათლება,18 წელი პროგრამის მოკლე აღწერა: პროფესიული მომზადების  პროგრამაზე - „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“ სწავლა შეუძლია   საბაზო განათლების მქონე, 18...

ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება

პროფესიული მომზადების პროგრამის მიზანია უზრუნველყოს შრომის ბაზრისთვის კონკურენტუნარიანი, კვალიფიციური მეღვინის მომზადება, რომელიც დაკისრებულ მოვალეობას, ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავებას შეძლებს სურსათის ხარისხისა და უვნებლობის რეგულაციების, შრომისა...

ელექტროობა

პროგრამის მიზანია დაბალი ძაბვის ელექტროობაში შრომის ბაზრის მოთხოვნების გათვალისწინებით კონკურენტუნარიანი კადრების მომზადება.   სწავლის შედეგები: საბაზო პროფესიული კვალიფიკაცია ელექტროობაში – პროფესიული კვალიფიკაციის მქონე პირს შეუძლია: • გაუწიოს დაზარალებულს პირველადი...