ვაცხადებთ მეორადი რეგისტრაციას

ხანგრძლივობა:

კოლეჯი “ბლექსი”  პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებზე დარჩენილი თავისუფალი ადგილების მიზნით ვაცხადებთ მეორად რეგისტრაციას შემდეგ პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებზე:ელექტროობა- ბათუმისა და შუახევის მისამართები;

კულინარიის ხელოვნება (დუალური);

ინფორმაციის ტექნოლოგია;

კონდიტერია;

შედუღება;

კომპიუტერული ქსელის ადმინისტრირება;

სასტუმრო მომსახურება;

სარესტორნო მომსახურება;

ანაკრები და მონოლითური კონსტრუქციების მონტაჟი

რეგისტრაციის ვადები: 30 ოქტომბრიდან-1 ნოემბრის ჩათვლით

რეგისტრაცია: vet.emis.ge

ონლაინ რეგისტრაციის გზამკვლევი: https://bit.ly/3y46wxm

ვიდეოინსტრუქცია: https://www.facebook.com/college.blacksea/videos/588233780080759

კოლეჯი “ბლექსი” პროფესიული განათლების მიღებისა და დასაქმების მსურველებს სთავაზობს შრომის ბაზარზე მოთხოვნად პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებს, ბათუმის, ქედისა და შუახევისა მისამართებზე

ქ. ბათუმი, ლერმონტოვის ქ N92ა, Batumi, Georgia +995 422 24 77 50 info@blacksea.edu.ge

 

 

სხვა პროგრამები:

კერძების მომზადების ტექნოლოგია

პროფესიული მომზადების პროგრამაზე - „კერძების მომზადების ტექნოლოგია“ სწავლა შეუძლია საბაზო განათლების მქონე, 18 წელს მიღწეულ პირს, რომელსაც აქვს სურვილი მიიღოს...

ნამცხვრებისა და ტორტების ცხობა – დეკორატიული გაფორმება

პროგრამის მიზანია შრომის ბაზრის მოთხოვნების გათვალისწინებით  მოამზადოს პირი, რომელიც შეძლებს   ნამცხვრებისა და ტორტების ცხობა/გაფორმებას ხილით, შოკოლადითა და მარცეპანით,  სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების...

ქედისა და შუახევის მისამართის პროფესიული საგანმანათლებლო და პროფესიული მომზადების პროგრამები

შედუღება

პროგრამის მიზანია მესამე დონის პროფესიული კვალიფიკაციის მქონე კადრების მომზადება შედუღებაში, რომლებიც იქნებიან კონკურენტუნარიანნი როგორც ადგილობრივ, ასევე საერთაშორისო შრომის ბაზარზე. სწავლის შედეგები: კურსდამთავრებულს შეუძლია: შეადუღოს ლითონის ნაწილები...

„ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“

პროგრამაზე დაშვების წინაპირობები:   საბაზო განათლება,18 წელი პროგრამის მოკლე აღწერა: პროფესიული მომზადების  პროგრამაზე - „ქართული და საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული კერძების მომზადება“ სწავლა შეუძლია   საბაზო განათლების მქონე, 18...

ხელით ელექტრო-რკალური შედუღება

პროფესიული მომზადების პროგრამაზე სწავლა შეუძლია ყველა დაინტერესებულ მინიმუმ საბაზო განათლების მქონე პირს, რომელსაც აქვს სურვილი მოკლე დროში მიიღოს კონკრეტული ცოდნა/უნარები და დასაქმდეს ან საქმიანობა...