Ooops! This is a 404 page!

Sadly, we couldn't find the page you were looking for. Try going back and changing your search criteria, or browse our latest articles!

Latest Posts

It was half past six and the hands were quietly moving forwards.

“ღვინის ტექნიოლოგიის დამუშავება- გადაცემა “დილის თალღა”

აჭარის საზოგადოებრივი მაუწყებლის გადაცემაში     დილის ტალღა / Dilis Talga კოლეჯ "ბლექსის" წარმომადგენლებმა  მომზადების პროგრამის  "ღვინის ტექნოლოგიური...

IOM-ის წარმომადგენლების სტუმრობა კოლეჯ “ბლექსიში”

კოლეჯმა  „ბლექსიმ “ მიგრაციის საერთაშორისო ორგანიზაციის წარმომადგენლებს  უმასპინძლა. საერთაშორისო ორგანიზაციის წარმომადგენლებმა კოლეჯის დირექტორთან შეხვედრისას ერთობლივ ღონისძიებებსა და...

აპლიკანტების საყურადღებოდ!

პროფესიულ საგანმანთლებლო პროგრამაზე: „ინფორმაციის ტექნოლოგია“ მოტივაციური გასაუბრება ჩატარდება 21-22-25 სექტემბერს.  გამოცდის შესახებ ინფორმაციის ხილვა შეგიძლიათ: თქვენს მიერ რეგისტრირებულ გვერდზე. დროსა და თარიღის შესახებ ინფორმაციას მიიღებთ: რეგისტრაციისას მითითებულ ტელეფონის ნომერზე; რეგისტრაციისას...

„ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება“ – რეგისტრაცია დაიწყო

ქედაში, კოლეჯ „ბლექსის“ მისამართზე პროფესიული მომზადების პროგრამა „ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება“  იწყება. რეგისტრაცია 20 სექტემბერს იწყება და 28...

აპლიკანტების საყურადღებოდ!

პროფესიულ საგანმანთლებლო პროგრამებზე შედუღება მოტივაციური გასაუბრება გაიმართება  20 სექტემბერს. გასუაბრება ჩატარდება  კოლეჯ "ბლექსის" შუახევის მისამართზე:  ი. ჭავჭავაძის #8 გამოცდის...

სპეციალური საგანმანათლებლო საჭიროების მქონე აპლიკანტთა საყურადღებოდ!

პრაქტიკული მოსინჯვის განრიგი: 19 სექტემბერი:  კონდიტერია ;    სამკერვალო წარმოება; კულინარიის ხელოვნება (მოდულური) 20 სექტემბერი: ინფორმაციის ტექნოლოგია 22 სექტემბერი: კომპიუტერული ქსელი...

აპლიკანტების საყურადღებოდ!

პროფესიულ საგანმანთლებლო პროგრამებზე 1. კომპიუტერული ქსელი და სისტემები (ინტეგრირებული)  2. კონდიტერია მოტივაციური გასაუბრება ჩატარდება 20-21 სექტემბერს. გამოცდის შესახებ...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!