კერძების მომზადების ტექნოლოგია

ხანგრძლივობა:

14 კვირა

პროფესიული მომზადების პროგრამაზე – „კერძების მომზადების ტექნოლოგია“ სწავლა შეუძლია საბაზო განათლების მქონე, 18 წელს მიღწეულ პირს, რომელსაც აქვს სურვილი მიიღოს ცოდნა აღნიშნული მიმართულებით, შეიძინოს თეორიული ცოდნა და პრაქტიკული უნარები, გახდეს კვალიფიციური და კონკურენტუნარიანი კადრი შრომის ბაზარზე არსებული მოთხოვნების შესაბამისად.
პროფესიული მომზადების პროგრამაზე – „კერძების მომზადების ტექნოლოგია“ სწავლება ხორციელდება სამუშაოზე დაფუძნებული სწავლების მეთოდოლოგიით დარგის მაღალკვალიფიციური პროფესიული განათლების მასწავლებლების მიერ, სანიტარულ – ჰიგიენური მოთხოვნების თანამედროვე რეგულაციების გათვალისწინებით.
პროფესიული მომზადების პროგრამის ფარგლებში გათვალისწინებული სწავლის შედეგების მიღწევის შემდეგ კურსდამთავრებული მიიღებს სახელმწიფოს მიერ აღიარებულ პროფესიული განათლების დამადასტურებელ სერტიფიკატს, დანართით, რომელშიც ფიქსირდება პირის მიერ პროგრამის ფარგლებში მიღწეული ცოდა და

კურსდამთავრებულს შეუძლია: 

  1. პირადი ჰიგიენის დაცვა;
  2. სანიტარულ – ჰიგიენური პროცედურების დაცვა;
  3. გარემოს დაცვა დაბინძურებისაგან;
  4. 4. საკვები პროდუქტების (სალათის ფურცელი, კვერცხი და მწვანილი) დამუშავება სპეციალური ხსნარებით;
  5. პროდუქტისადა ნედლეულისარჩევა;
  6. ნახევარფაბრიკატების მომზადება;
  7. ნედლეულისა და პროდუქტის თერმული დამუშავება;
  8. სხვადასხვამეთოდის გამოყენებით კერძების მომზადება.
  9. სხვადასხვა ქვეყნის სამზარეულოების გავრცელებული (ძირითადი კერძების) წვნიანი კერძების,სალათების, გარნირების მომზადება.

სხვა პროგრამები:

კომპიუტერული ქსელი და სისტემები

პროგრამის მიზანი – კომპიუტერულ ქსელისა და სისტემების პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამის მიზანია კომპიუტერული ქსელისა და სისტემების კვალიფიცირებული სპეციალისტის მომზადება, რომელიც ფლობს კომპიუტერის აპარატურულ-პროგრამული უზრუნველყოფის, მცირე...

დასაქმება ენერგო-პრო ჯორჯიაში

ბლექსელებისთვის! დასაქმების მსურველებს კომპანია ენერგო-პრო ჯორჯია • Energo-Pro Georgia გთავაზობთ სტაჟირებას და დასაქმებას, გაეცანით დეტალურ ინფორმაციას: https://www.facebook.com/reel/566099092663594

ქედისა და შუახევის მისამართის პროფესიული საგანმანათლებლო და პროფესიული მომზადების პროგრამები

ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება

პროფესიული მომზადების პროგრამის მიზანია უზრუნველყოს შრომის ბაზრისთვის კონკურენტუნარიანი, კვალიფიციური მეღვინის მომზადება, რომელიც დაკისრებულ მოვალეობას, ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავებას შეძლებს სურსათის ხარისხისა და უვნებლობის რეგულაციების, შრომისა...

ლითონების შედუღება ინერტულ აირში (არგონში)

პროგრამა საშუალებას აძლევს პირებს, რომლებიც აღნიშნულ პროგრამაზე ისწავლიან ,გაეცნონ არგონული შედუღების ტექნოლოგიის თავისებურებს; ისწავლონ სამუშაო ნახაზის, ტექნოლოგიური ინსტრუქციისა და ტექნოლოგიური რუკის წაკითხვა; შესასრულებელი სამუშაოს...

მეფუტკრეობა

პროგრამის მიზანია მეფუტკრეობის მიმართულებით შესაბამისი კომპეტენციის მქონე კონკურენტუნარიანი კადრების აღზრდა და მათთვის აღნიშნული კვალიფიკაციის მიმართულებით საჭირო ცოდნის მიცემა, შესაბამისი უნარებისა და კომპეტენციების გამომუშავება, რათა...