ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება

ხანგრძლივობა:

18 კვირა

პროფესიული მომზადების პროგრამის მიზანია უზრუნველყოს შრომის ბაზრისთვის კონკურენტუნარიანი, კვალიფიციური მეღვინის მომზადება, რომელიც დაკისრებულ მოვალეობას, ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავებას შეძლებს სურსათის ხარისხისა და უვნებლობის რეგულაციების, შრომისა და უსაფრთხოების ნორმების დაცვით. პროგრამის მიზანია კურსდამთავრებულმა შეძლოს მარანში/მეღვინეობის ქარხანაში მუშაობა – ყურძნის ქიმიური შემადგენლობის განსაზღვრა, საღვინე ჭურჭლისა და მოწყობილობების რეცხვა – დეზინფექცია, ყურძნის გადამუშავება და ღვინის ჩამოყალიბება, ღვინის დავარგება, მოვლა და ხარისხის კონტროლი, ღვინის სარეალიზაციოდ მომზადება და ღვინის დეგუსტაციის ორგანიზება.

კურსდამთავრებულს შეუძლია:

-ყურძნის ქიმიური შედგენილობის განსაზღვრა;
-ღვინის ხარისხის და უვნებლობის დაცვა;
-ყურძნის გადამუშავება, ტკბილის ალკოჰოლური დუღილი და ღვინის ჩამოყალიბება;
-სხვადასხვა ტექნოლოგიებით ღვინის დამზადება, დავარგება, მოვლა და ხარისხის კონტროლი;
-ღვინის სარეალიზაციოდ მომზადება;
-ღვინის დეგუსტაციის ორგანიზება.

სხვა პროგრამები:

იხილეთ ქედისა და შუახევის პროგრამები

“ღვინის ტექნიოლოგიის დამუშავება- გადაცემა “დილის თალღა”

აჭარის საზოგადოებრივი მაუწყებლის გადაცემაში     დილის ტალღა / Dilis Talga კოლეჯ "ბლექსის" წარმომადგენლებმა  მომზადების პროგრამის  "ღვინის ტექნოლოგიური დამუშავება“ ისაუბრეს.  გადაცემის სტუმრები იყვენენ:  მირანდა გორგილაძე...

IOM-ის წარმომადგენლების სტუმრობა კოლეჯ “ბლექსიში”

კოლეჯმა  „ბლექსიმ “ მიგრაციის საერთაშორისო ორგანიზაციის წარმომადგენლებს  უმასპინძლა. საერთაშორისო ორგანიზაციის წარმომადგენლებმა კოლეჯის დირექტორთან შეხვედრისას ერთობლივ ღონისძიებებსა და სამომავლო გეგმებზე  ისაუბრეს. წლებია კოლეჯი „ბლექსის“და  IOM-ის პარტნიორული...

აპლიკანტების საყურადღებოდ!

პროფესიულ საგანმანთლებლო პროგრამაზე: „ინფორმაციის ტექნოლოგია“ მოტივაციური გასაუბრება ჩატარდება 21-22-25 სექტემბერს.  გამოცდის შესახებ ინფორმაციის ხილვა შეგიძლიათ: თქვენს მიერ რეგისტრირებულ გვერდზე. დროსა და თარიღის შესახებ ინფორმაციას...