პროგრამის მიზანია შრომის ბაზრის მოთხოვნების გათვალისწინებით მოამზადოს პირი, რომელიც შეძლებს ნამცხვრებისა და ტორტების ცხობა/გაფორმებას ხილით, შოკოლადითა და მარცეპანით, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.
კურსდამთავრებულს შეუძლია:
- სანიტარულ -ჰიგიენური ნორმების დაცვა;
- კალკულაცია და აღრიცხვა კვების ობიექტებში;
- ნახევარფაბრიკატების მომზადება, გამომცხვარი ნამცხვრისა და ტორტის ბაზის აწყობა;
- ტორტების დეკორირება ხილით, შოკოლადითა და მარცეპანით;
- საკონდიტრო კრემების, მუსების განაჟისა და სუფლეების მომზადება;
- საკონდიტრო მინი-ნაწარმის მომზადება;